Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en Bakerymedewerker tankstation | 24 uur | Omgeving Den Bosch

Terug

Ben jij enthousiast, betrouwbaar en gastvrij? Werk je graag tussen de mensen en beleef je plezier aan het werken in de bakery?

Wellicht ben jij dan de nieuwe service- en bakery medewerker die onze klant kan helpen
24 uur | Omgeving Den Bosch

Voor een klant met een tankstation in de omgeving van Den Bosch zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 24 uur per week. Wil je liever 16 uur werken, of juist 32 uur? Ook dat is mogelijk! Solliciteer en maak je wens kenbaar!

Een mooie locatie met pompen, een shop en een bakery waar verse producten worden klaargemaakt. Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:

  • Werkervaring op een tankstation en/of in de horeca;
  • Je werkt graag met eten & drinken, je maakt met plezier lekkere broodjes, warme snacks en smoothies, maar ook een dienst in de shop of achter de kassa pak jij vol enthousiasme op;
  • Enthousiast en gastvrij, je helpt iedere gast met een glimlach;
  • Flexibel, je bent graag bezig en pakt alle verschillende werkzaamheden met plezier op.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken, zijn 7 dagen per week inroosterbaar, dus ook in het weekend.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112706