Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature pompkracht collega voor tankstations

Terug

Vind je gemakkelijk je weg, red je ook op andere locaties en help je graag? Wanneer je dan ook nog zelf je agenda bepaalt, dan is werken als pompkracht wellicht wat voor jou.

Ben jij onze nieuwe pompkracht collega die onze klanten kan helpen? | Diverse regio’s in Nederland

Voor pompkracht zoeken wij nieuwe collega’s die interesse hebben om als pompkracht op meerdere tankstations aan de slag te gaan.
Met of zonder tankstation ervaring; even welkom. Werken op meerdere locaties vraagt met name een mentaliteit van willen helpen.

We zijn op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • Werkervaring op een tankstation is natuurlijk welkom. Heb je dat niet, of is ‘het werken op een tankstation’ van langer geleden, dan zijn er een aantal top klanten en zeer ervaren pompkracht collega’s die het leuk vinden je op weg te helpen. De basis. Gedegen.
  • Wie we vooral zoeken zijn mensen die het leuk vinden om te helpen op verschillende tankstation locaties. Die zich kort even weten voorstellen op een nieuwe locatie, vragen wat er van ze verwacht wordt en dan aan de slag gaan. Voor je het weet herkent het team van het tankstation je al wanneer je er een volgende keer komt!
  • Mensen die het leuk vinden mensen en verschillende locaties te leren kennen.
  • Al doende leren we waar je graag helpt en welk ritme (bijvoorbeeld laat en nachten of juist liever vroeg en bakery) je het beste past. Daar houden we rekening mee.
  • Naast mensen die op zoek zijn naar Fuel/Shop werkzaamheden (kassa, bijvullen, schoonmaken binnen en buiten) zijn we zeker ook op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in de bakery kant van een tankstation (koffie, broodjes, snacks, smoothies. Ook friet en omeletten worden op steeds meer tankstations voor de klanten klaargemaakt, geserveerd.

Een deel van onze pompkracht collega’s begon als pompkracht en werd door een tankstation waar het wederzijds klikte overgenomen. Anderen houden van de variatie en doen dit al jaren. Werken als pompkracht kan, afhankelijk van je ervaring, vanaf 8 uur tot en met 40 uur per week. Sluit je huidige ervaring niet aan bij het werk op een tankstation dan kun je het beste met 3 diensten (3 x 8 = 24 uur) per week beginnen om het werk goed onder de knie te krijgen.

Concreet de regio’s waar we nieuwe collega’s zoeken:

  • regio Amsterdam (van Alkmaar tot Hilversum)
  • regio Zwolle (van Harderwijk tot Meppel)
  • regio Eindhoven (van Breda, Tilburg tot Oss)
  • regio Utrecht (van Amersfoort tot Nieuwegein)

De juiste kandidaten zijn regelmatig ook op zaterdag of zondag beschikbaar, hebben een rijbewijs & beschikken over een auto. Een dienst (8 uur) kunnen werken zonder-te-hoeven-roken komt voor. Omdat er steeds meer rookverboden komen op tankstations.


Wil je in aanmerking komen voor deze pompkracht vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112711, 112712, 112713