Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 16 tot 38 uur | Oosterhout

Terug

Ben jij een aanpakker, werk je graag tussen de mensen, vindt je het leuk om in een bakery te werken en draag je graag bij aan een goede fuel & shop service op het tankstation?

Wellicht ben jij dan de nieuwe medewerker die onze klant kan helpen
16 – 38 uur | Oosterhout

Voor onze klant met een tankstation in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s vanaf 16 uur per week. Werk je liever meer uren per week, ook dat is mogelijk! Solliciteer en maak je wensen kenbaar.

We zijn op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met drukke kassa- en winkel werkzaamheden;
  • Je werkt graag met eten & drinken, je maakt met plezier lekkere broodjes, warme snacks en smoothies, maar ook een dienst in de shop of achter de kassa pak jij vol enthousiasme op;
  • Je bent flexibel, het werken van wisselende diensten en tijden past bij jou;
  • Je bent enthousiast en vriendelijk en helpt iedere gast met een glimlach.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken en zijn 6 tot 7 dagen per week inroosterbaar. Daarbij passen zij bij het niet-roken-beleid op het station

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112701