Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature pompkracht medewerker tankstation vanaf 24 uur | regio Amersfoort

Terug

Ben jij thuis in Amersfoort en omstreken, verantwoordelijk en enthousiast? Zou je bij kunnen en willen dragen aan een goede fuel & shop service op meerdere tankstations?

Wellicht ben jij dan de nieuwe service- en verkoopmedewerker die onze klanten kan helpen
24 uur | regio Amersfoort

Voor onze klanten met een tankstations in Amersfoort en omstreken zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega pompkracht vanaf 24 uur per week. Iemand die het leuk vindt op meerdere locaties te werken; buurtstations, autoweg stations en snelwegstations. We zijn op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met kassa- en winkel werkzaamheden;
  • Je bent vrij zelfstandig en het spreekt je aan op meerdere locaties te werken;
  • Je hebt een vriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid, je vindt snel je weg op een station, in een team;
  • je bent graag bezig, pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op en houdt het station & de shop schoon en op orde.

De juiste kandidaten zijn ten minste 3 dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De meeste stations zijn alleen met de auto bereikbaar.


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112692