Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service – of bakery medewerker tankstation vanaf 24 uur | omgeving Almere

Terug

Kun jij jouw taken uitvoeren in een snelweg omgeving? Ben je sterk in service, kortom klanten merken dat jij ze ziet en graag helpt? Zet je door en werk je prima in een groot team?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant zoekt
vanaf 24 uur | omgeving Almere

Voor een klant met een tankstation in de regio Almere zoeken wij nieuwe collega’s vanaf 24 uur per week. We zoeken bakery & service (fuel, shop) medewerkers. Aan de bakery kant mensen die het leuk vinden om mensen van broodjes, koffie en snacks te voorzien. Aan de service zijde juist mensen die graag kassadiensten werken en de shop op orde houden. Op dit station kun je op termijn ook beide type diensten doen wanneer je dat zou willen.

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met horeca- en drukke winkelwerkzaamheden;
  • Je werkt graag in een 24/7 omgeving;
  • Je houdt van auto- of motorrijden;
  • Je kunt goed je eigen taken uitvoeren én sluit aan op de werkzaamheden van je collega’s om je heen.

De juiste kandidaat is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs & beschikt over een auto en is in staat om in een 3-ploegen systeem te werken. Gaat je voorkeur uit naar de bakery zijde, dan is het een 2-ploegen systeem (geen nachtdiensten).

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112690