Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerkers: nieuw tankstation | Weurt

Terug

Onze klant, Vissers Energy Group, opent per 1 september een nieuw tankstation in Weurt samen met hen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor dit tankstation.

Woon je in de omgeving en ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan voor in het weekend?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Het gaat om bestaand tankstation wat op 1 september weer geopend wordt met een Delimore concept. Dit is een concept van Vissers met de de nadruk op gastvrijheid. Iedere klant die op het tankstation komt, is ‘jouw’ gast met een eigen wens. De gast wil een warm welkom, een goede kop koffie met een lekker broodje, niet te lang wachten en beleefd geholpen worden. Aan jou de opdracht om zo goed mogelijk aan deze wens te voldoen.

Wij zoeken enthousiaste kandidaten met het volgende profiel:

  • relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de horeca of in een winkel;
  • affiniteit met eten & drinken;
  • vriendelijke, gastgerichte en enthousiaste persoonlijkheid;
  • beschikbaar in het weekend en in de vakantieperiodes.

Je gaat in een 2-ploegensysteem (ochtend, middag dienst) werken waarbij je vooral in het weekend wordt ingepland. Ook zal de locatie af en toe een beroep op je doen voor een andere dag en je extra inzetten tijdens de vakantieperiodes. Het tankstation ligt aan een doorgaande weg en is goed bereikbaar met zowel de fiets als het OV vanuit Nijmegen en omliggende dorpen.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112689