Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

4-tal collega’s: nieuw tankstation | 24u pw | Weurt

Terug

Onze klant, Vissers Energy Group, opent per 1 september een nieuw tankstation in Weurt samen met hen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor dit tankstation.

Woon je in de omgeving en heb jij de energie om samen met jouw nieuwe collega’s van dit tankstation een succes te maken?

Het gaat om bestaand tankstation waar een Delimore vestiging zal worden geopend. Dit is een bewezen concept van Vissers waar de nadruk ligt op gastvrijheid. De mensen die op het tankstation komen zijn ‘jouw’ gasten, met ieder een eigen wens. De gast wil een warm welkom, een goede kop koffie, een heerlijk broodje, niet te lang wachten en beleefd geholpen worden. Bovendien willen bezoekers van het tankstation warme snacks, knapperig brood en snel hun tank afrekenen. Aan jou de opdracht om zo goed mogelijk aan deze wensen te voldoen.

Wij zoeken enthousiaste kandidaten met het volgende profiel:

  • relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de horeca;
  • affiniteit met eten & drinken;
  • vriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid;
  • gastgericht, hulpvaardig en staat klaar voor anderen.

Je gaat in een 2-ploegensysteem (ochtend, middag dienst) werken waarbij je ook af en toe in het weekend zult worden ingeroosterd.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112688