Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker | 32 uur | omgeving Rijen

Terug

Ben jij betrouwbaar, een aanpakker en vind je het leuk midden tussen de mensen te werken? Werk je graag met eten en drinken en heb je aandacht voor iedere gast?

Wellicht ben jij dan de nieuwe service- en bakerymedewerker die onze klant op haar tankstation kan helpen
32 uur | omgeving Rijen

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Rijen zoeken wij een collega voor 32 uur per week.  Bij een vacature zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.

Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation en/of in de horeca;
  • Je werkt graag met eten & drinken, je maakt met plezier lekkere broodjes en smoothies, maar ook een dienst in de shop of achter de kassa pak jij vol enthousiasme op;
  • Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat: jij gaat met plezier aan de slag en blijft rustig, ook wanneer er een lange rij met gasten staat;
  • Je hebt een vriendelijke persoonlijkheid, elke gast verwelkom je met een glimlach;
  • Flexibel, flexibel werken en het werken van wisselende diensten past bij jou.

Het station is alleen met de auto bereikbaar en 24/7 geopend. De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken, hebben een rijbewijs en zijn in het bezit van een eigen auto, passen bij het niet-roken-beleid op het station en zijn 6 tot 7 dagen per week inroosterbaar.

 
Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.
Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kan je telefonisch contact met ons opnemen, we zijn bereikbaar tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) op 033-4228000.
Ref. nr. 112653