Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoopmedewerker tankstation | 32 uur | regio Rotterdam

Terug

Ben jij thuis in de regio Rotterdam, verantwoordelijk en enthousiast? Draag je graag bij aan een goede fuel & shop service op het tankstation?

Wellicht ben jij dan de nieuwe verkoopmedewerker die onze klant kan helpen
32 uur | regio Rotterdam

Voor een klant met een tankstation in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s voor 32 uur per week. Een leuk druk tankstation met pompen, een kleine shop en een wasstraat.  Onze klant is op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met kassa- en winkel werkzaamheden;
  • Je bent zelfstandig en vindt het leuk om het tankstation (alleen) te runnen;
  • Jij hebt een vriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid, klanten komen graag bij jou op het station;
  • je bent graag bezig, pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op en houdt het station & de shop schoon en op orde.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken, zijn 7 dagen per week beschikbaar en dus ook in het weekend in te roosteren. Het station ligt aan een doorgaande weg en is zowel per auto als met het OV of de fiets bereikbaar.


Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112672