Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Zomer vakantie medewerker tankstation | Holten

Terug

Ben jij gastvrij, behulpzaam en betrouwbaar? Heb je horeca – of winkel ervaring en werk je graag met mensen? Zoek je werk voor de komende maanden?

Wellicht ben jij dan de vakantie, zomer collega, die gedurende de  komende maanden onze klant kan helpen | Holten

Voor een klant met een tankstation in Holten zoeken wij een zomer collega voor de komende maanden. Iemand die in overleg zo nu en dan alvast een dienst kan werken en in de vakantie fulltime beschikbaar is.
Dit is een tijdelijke vacature.

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:

  • interesse in – of ervaring met tankstation werkzaamheden, gewerkt in een drukke winkel, of horecazaak is ook van harte welkom
  • prettige, kalme persoonlijkheid
  • zowel samen als een paar uur zelfstandig kunnen werken.

De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem werken, heeft een rijbewijs en beschikt over een auto en is in de maanden juli, augustus en september fulltime inroosterbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112660