Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Horecamedewerker tankstation | 38 uur | Omgeving Bladel

Terug

Ben jij betrouwbaar, een aanpakker en vind je het leuk midden tussen de mensen te werken? Werk je graag met eten en drinken en heb je aandacht voor iedere gast?

Wellicht ben jij dan de nieuwe horecamedewerker die onze klant op haar tankstations kan helpen
38 uur | omgeving Bladel

Voor een klant met twee tankstations in de regio Bladel zoeken wij een nieuwe horecamedewerker voor 38 uur per week. Werk jij liever part-time en wil je voor minder uren aan de slag? Ook dan zijn er mogelijkheden, solliciteer en maak je wens kenbaar!

Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation en/of in de horeca;
  • Je werkt graag met eten & drinken, je maakt met plezier lekkere broodjes, warme snacks en smoothies, maar ook een dienst in de shop of achter de kassa pak jij vol enthousiasme op;
  • Je hebt een vriendelijke persoonlijkheid, elke gast verwelkom je met een glimlach;
  • Flexibel, het werken van wisselende diensten past bij jou en ook is het voor jou geen probleem om op beide locaties te werken.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken, hebben een rijbewijs en zijn in het bezit van een eigen auto; de stations zijn namelijk alleen per auto bereikbaar. Daarbij passen zij bij het niet-roken-beleid op het station en zijn ze 6 tot 7 dagen per week inroosterbaar.  

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kan je telefonisch contact met ons opnemen, we zijn bereikbaar tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) op 033-4228000.
Ref. nr. 112659