Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service en bakery medewerker tankstation 24 tot 40 uur | Omgeving Barneveld

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en graag bezig? Zie je het werk en pak je aan? Zou je bij willen dragen aan een soepele fuel & food service op het station?

Wellicht ben jij dan de nieuwe service & bakery collega die onze klant kan helpen
24 tot 40
uur | omgeving Barneveld

Voor een klant met een tankstation in de regio Barneveld zoeken wij een nieuwe collega voor 24 tot 40 uur per week. Iemand die zowel de kassa- en shop werkzaamheden als de bakery werkzaamheden oppakt.

Bij een vacature, zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:

  • ervaring in een tankstation of met kassa- en winkel werkzaamheden en horeca/bakery werkzaamheden (koffie, broodjes, snacks, smoothies)
  • vrolijk
  • 24 tot 40 uur per week kunnen en willen werken
  • in een team kunnen samenwerken.

De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem werken, is 6 dagen per week inroosterbaar, heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112652