Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 16 tot 32 uur | Harderwijk

Terug

Ben jij enthousiast, ga je graag met mensen om en ben je betrouwbaar? Vind je het leuk om in een bakery te werken en draag je graag bij aan een soepele Fuel & Shop service op het tankstation?

Wellicht ben jij dan de nieuwe service- en bakerycollega die onze klant kan helpen
16 uur tot 32 uur | Harderwijk

Voor onze klantrelatie met een bekend tankstation in Harderwijk zijn wij op zoek naar aantal nieuwe collega’s. Het is een bijzonder tankstation met een mooie grote bakery en lunchroom! Kortom, een hele leuke dynamische werkplek!

Het tankstation wordt overgenomen van een familiebedrijf. De familieleden werken op dit moment zelf mee op het tankstation en gaan hiermee stoppen. Hierdoor ontstaan er aantal vacatures. Wij zoeken dan ook meerdere collega’s. Er zijn verschillende mogelijkheden; of je nu 16 uur per week wilt werken of liever  32 uur, solliciteer en maak je wens kenbaar!

Wij zoeken enthousiaste kandidaten met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation, in de horeca of met kassa- en winkel werkzaamheden;
  • affiniteit met eten & drinken. Het station is voorzien van een grote bakery waar je aan de slag gaat, met eten & drinken bezig zijn; daar krijg jij energie van!
  • vriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid: gasten komen graag bij jou op het station, jij helpt iedere gast met een glimlach;
  • je bent graag bezig en pakt alle verschillende werkzaamheden met plezier op.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken, zijn 7 dagen per week roosterbaar en dus ook in het weekend beschikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112654