Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Fuel & Service medewerker tankstation vanaf 16 uur | A28 Zwolle – Amersfoort

Terug

Maak je gemakkelijk een praatje, ben je betrouwbaar en zie je wat er gedaan moet worden? Spreekt het werk op een tankstation je aan? Zou je op meer dan 1 tankstation kunnen en willen werken?

Wellicht ben jij dan de nieuwe pompkracht Fuel en Service collega die onze klanten kan helpen
vanaf 16
uur | A28 Zwolle – Amersfoort

 

Om een meerdere klanten met tankstations langs en in de buurt van de A28 Zwolle – Amersfoort te kunnen blijven helpen zoeken wij een nieuwe pompkracht Fuel & Service collega vanaf 16 uur per week.
Iemand die het liefst achter de kassa op een tankstation staat, de Shop bijvult en schoonhoudt en zo nodig ook een buitenronde doet. Iemand met interesse in het werk op een tankstation en aandacht voor mensen.

We hebben een fulltime vacature op een tankstation waar er ook een plan voor een bakery in de Shop ligt. Bij deze fulltime vacature kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

En we hebben wekelijks meerdere diensten die je kunt kiezen op verschillende locaties. Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. Het werken als pompkracht, langs en rondom de A28, werkt ook voor mensen die dit werk graag een paar dagen per maand doen.

We vinden graag mensen met het volgende profiel:
  • interesse in het werk op een tankstation met werkervaring in die richting; tankstation, winkel- en kassa werkzaamheden
  • iemand die snel leert en door kan zetten
  • vriendelijke persoonlijkheid
  • het leuk vinden om mensen tijdens je dienst te helpen.

De juiste kandidaat is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112647