Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht Fuel & Service medewerker tankstation | Driehoek Culemborg – Utrecht – Amersfoort

Terug

Ben jij goed geluimd, betrouwbaar en zie je wat er gedaan moet worden? Ben je thuis op de weg en spreekt het werk op een tankstation je aan? Zou je eventueel op meer dan 1 tankstation kunnen en willen beginnen te werken?

Wellicht ben jij dan de nieuwe pompkracht Fuel en Service collega die onze klanten kan helpen
vanaf 24
uur | Driehoek Culemborg – Utrecht – Amersfoort

 

Om een meerdere klanten met tankstations in de regio Utrecht te kunnen blijven helpen zoeken wij een nieuwe pompkracht Fuel & Service collega vanaf 24 uur per week. Iemand die het liefst achter de kassa op een tankstation staat, de Shop bijvult en schoonhoudt en zo nodig ook een buitenronde doet. Iemand met interesse in het werk op een tankstation en aandacht voor mensen.

Concreet hebben we nu per direct een aanvraag van 1 tankstation liggen vanaf 24 uur per week werk (3 diensten per week).
En wekelijks meerdere diensten die je kunt kiezen op verschillende locaties.

Mijn ervaring is dat beginnen met werken op méérdere locaties in deze regio (de driehoek Culemborg – Utrecht – Amersfoort) je helpt in het (mensen)werk zelf. Dit geldt ook voor het tankstation dat per direct plek heeft voor een zeer ervaren Fuel & Service medewerker. Afhankelijk van wie je bent en welke ervaring je al hebt kunnen we je, in overleg met jou, gelijk – of een maand later op deze locatie voorstellen.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. De kans om een vaste plek op een tankstation te vinden is er in de lijn Culemborg – Utrecht. Ik krijg wel de indruk dat de lat voor een vaste plek op een tankstation hier dit jaar hoger ligt vergeleken met vorig jaar. De werkervaring die je opdoet als pompkracht, met name wanneer je op meer dan één locatie werkt, is waardevolle ervaring.

We vinden graag mensen met het volgende profiel:
  • interesse in het werk op een tankstation met werkervaring in die richting; tankstation, winkel- en kassa werkzaamheden
  • iemand die snel leert en door kan zetten
  • opgeruimde persoonlijkheid
  • het leuk vinden om veel mensen tijdens je dienst te helpen
  • het leuk vinden – en ook kunnen om met veel verschillende mensen samen te werken.

De juiste kandidaat is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112644