Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht Fuel & Service medewerker tankstation | Omgeving Eindhoven

Terug

Ben jij goed geluimd, betrouwbaar en zie je wat er gedaan moet worden? Ben je thuis op de weg en spreekt het werk op een tankstation je aan? Zou je op één of meerdere tankstations kunnen en willen werken in en rondom Eindhoven?

Wellicht ben jij dan de nieuwe pompkracht Fuel en Service collega die onze klanten kan helpen
vanaf 24
uur | omgeving Eindhoven

 

Om een aantal klanten met tankstations in de regio Eindhoven te kunnen blijven helpen zoeken wij een nieuwe pompkracht Fuel & Service collega vanaf 24 uur per week. Mensen die het liefst achter de kassa op een tankstation staan, de Shop bijvullen en schoonhouden en zo nodig ook een buitenronde doen. Mensen met interesse in het werk op een tankstation en aandacht voor mensen.

Concreet hebben we nu een aanvraag voor de zomer liggen voor 40 uur per week werk op één locatie. En wekelijks meerdere diensten die je kunt kiezen op verschillende locaties.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. De kans om een vaste plek op een tankstation te vinden schat ik kleiner in dan voorgaande jaren. De werkervaring die je opdoet als pompkracht, met name wanneer je op meer dan één locatie werkt, is zeer waardevol.

We vinden graag mensen met het volgende profiel:
  • interesse in het werk op een tankstation met werkervaring in die richting; tankstation, winkel- en kassa werkzaamheden
  • iemand die snel leert en door kan zetten
  • opgeruimde persoonlijkheid
  • het leuk vinden om veel mensen tijdens je dienst te helpen.

De juiste kandidaat is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112643