Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht bakery medewerker tankstation 24 tot 40 uur | omgeving Utrecht

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en zie je wat er gedaan moet worden? Ben je thuis in de bakery en help je de klanten graag? Zou je op één of meerdere tankstations kunnen en willen werken in de bakery?

Wellicht ben jij dan de nieuwe bakery collega die onze klant verder kan helpen
vanaf 24
tot 40 uur | omgeving Utrecht

 

Om een aantal klanten met tankstations in de regio Utrecht te kunnen blijven helpen zoeken wij pompkracht bakery collega’s vanaf 24 uur per week. Mensen die het liefst aan de Bakkerij & Vers kant staan. Mensen met interesse in bakery werkzaamheden en aandacht voor de klanten.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. Met grote kans om een vaste plek op een tankstation te vinden wanneer je dat zoekt en het op een locatie wederzijds klikt.

 

We vinden graag mensen met het volgende profiel:
  • interesse in de Bakkerij & Vers service op een tankstation met werkervaring in die richting; tankstation, keuken, catering, bediening en/of gastheer/gastvrouw in een drukbezochte horeca omgeving
  • iemand die netjes, stap-voor-stap, door kan werken (stressbestendig)
  • vrolijke persoonlijkheid
  • plezier beleven aan het samen voor elkaar krijgen van de bakery service.

De juiste kandidaat kan in een 2-ploegensysteem werken, is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112642