Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service & verkoopmedewerker tankstation | 38 uur | Hilversum

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en graag bezig? Woon je in – of in de buurt – van Hilversum? En wil jij voor een aantal maanden aan de slag op een tankstation.

Wellicht ben jij dan de nieuwe service & verkoop collega die onze klant kan helpen
38 uur | Hilversum

 

Voor een klant met een tankstation in Hilversum zoeken wij een collega die in de maanden augustus en september beschikbaar is en inzetbaar is aan de service- en verkoopkant van het tankstation.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. Met kans om een vaste plek op een tankstation te vinden of om als pompkracht op meerdere tankstations aan de slag te gaan.

 

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation of met kassa- en winkel werkzaamheden
  • je hebt een vriendelijke & vrolijke instelling en gaat graag met mensen om
  • zelfstandig, je vindt het leuk om het station alleen te runnen
  • je bent een aanpakker, je houdt het station schoon en de schappen in de shop zijn gevuld

 

De juiste kandidaat is, vanaf augustus, 7 dagen per week beschikbaar en bereid om 5 dagen per week te werken. Dit betekent dat je ook in het weekend roosterbaar bent. Je werkt in een 2-ploegensysteem en werkt wisselende diensten, dit zijn vroege of late diensten. Het rooster op locatie wordt vooraf gemaakt, zodat je weet waar je aan toe bent.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112641