Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht service en / of bakery medewerker tankstation | Omgeving Utrecht

Terug

Ben jij behulpzaam, betrouwbaar en ben je graag tussen de mensen? Vind je het leuk om (op meerdere locaties) te komen helpen? En ben je graag zelf de baas over je beschikbaarheid?

Wellicht ben jij dan één van de nieuwe pompkracht collega’s (service en / of bakery) die ons en onze klanten kan helpen

 

Om onze klanten met tankstations in Nederland te kunnen helpen zoeken wij nieuwe pompkracht collega’s. Mensen met tankstation ervaring of interesse in het werken op een tankstation. Gedegen Service & Verkoop medewerkers en zeker ook prettige Bakkerij & Vers medewerkers.

Werken als pompkracht begint met het doorgeven van je beschikbaarheid. Jij bent de baas over jouw agenda. Mijn ervaring is dat het het beste werkt om minimaal 16 uur (2 diensten) per week beschikbaar te zijn, zodat je het werk goed onder de knie krijgt en houdt. De ene pompkracht collega heeft aan 16 uur op 1 of 2 tankstations voldoende om zijn of haar week te vullen, de andere pompkracht collega maakt er een volledige werkweek (40 uur) van. Soms wekenlang op 1 locatie, met daarna weer een variatie aan diensten op meerdere tankstations.

Wanneer het werken op een tankstation is wat iemand er van verwachtte en wat bij hem of haar past, zie ik dat een aantal mensen op een gegeven moment een ‘goede klik’ met een tankstation hebben en daar hun vaste plek vinden (overgenomen worden).  En een aantal bevalt het werken op meerdere locaties, met beheer van hun eigen agenda, zo goed; dat ze blijven werken als pompkracht. We hebben sinds vorig jaar zelfs een aantal collega’s die eigenlijk volledig zelf hun agenda afstemmen/diensten afspreken op de stations waar ze graag komen en gezien zijn….

Het is een baan waarbij je letterlijk start met het doorgeven van je beschikbaarheid. Op basis van jouw beschikbaarheid en door elkaar al werkende te leren kennen, bieden we je diensten aan. Wanneer je op een aangeboden dienst of een serie diensten ‘Ja, doe ik’ teruggeeft; verwachten we, en ook de klant (het tankstation) dat je die dienst(en) present bent.

Ik kan bij niemand die start als pompkracht voorspellen hoe het gaat lopen qua locaties en hoeveelheid diensten. Zelfs niet wanneer je midden in Amsterdam woont! Het enige wat ik wel kan zeggen is dat tankstations in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Zeeland te weinig regelmatig hulp aan ons vragen om daar wekelijks goed te kunnen werken als pompkracht.  Zekerheid, ritme groeit bij pompkracht door samen te werken, aan de slag te gaan, om zo steeds beter aan je wensen tegemoet te kunnen komen. (Liever vroege-vogel-diensten of graag de nachtdiensten? Dichtbij huis of een keer wat verder weg qua reisafstand? Grotere locaties waar je met meerdere mensen werkt of liever locaties waar je de Shop zelfstandig runt tijdens je dienst?).

De regio’s waar ik meteen (op dit moment 23 april 2019) nieuwe collega pompkrachten zou kunnen en willen inzetten:
Met name Service & Verkoop hulp: Eindhoven, Weert, Utrecht
Met name Bakery & Vers hulp: Harderwijk, Veenendaal, Amersfoort, Utrecht

 

Klanten blijven hulp vragen voor hun tankstations wanneer wij ze met z’n allen (verrassend) goed van dienst zijn. Zowel qua aanname en invullen van de hulpvraag als qua uitvoering van de dienst. En om ze goed te kunnen blijven helpen zoeken we nieuwe pompkracht collega’s.

 

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. Met kans om een vaste plek op een tankstation te vinden of om als pompkracht op meerdere tankstations door te kunnen werken.

 

Wij vinden graag mensen, nieuwe pompkracht collega’s, met het volgende profiel:
  • mensen die, ook in nieuwe situaties, snel hun weg vinden
  • rustige instelling (stressbestendig)
  • prettige persoonlijkheden en maken gemakkelijk contact met mensen
  • mensen die komen om te helpen.

De juiste kandidaten zijn minstens 2 dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), hebben een rijbewijs en beschikken over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112637