Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Bakery medewerker tankstation 32 uur | Omgeving Utrecht

Terug

Ben jij gastvrij, verzorgd en betrouwbaar? Werk je met plezier en blijf je ook goed doorwerken op drukkere momenten? Vind je het leuk met eten en drinken bezig te zijn; (voor)bereiden en serveren?

Ben jij de nieuwe bakery collega die onze klant op haar tankstation kan helpen
32 uur | omgeving Utrecht

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Utrecht zoeken wij een nieuwe bakery collega voor 32 uur per week; 4 diensten per week.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. In eerste instantie vanaf april t/m september 2019. Met kans om een vaste plek op een tankstation te vinden of om als pompkracht op meerdere tankstations te kunnen blijven werken.

Onze klant wil graag iemand vinden met het volgende profiel:
  • ervaring in een tankstation en/of bakery, ervaring als horecamedewerker
  • iemand die ook goed met de drukkere momenten kan omgaan
  • prettige persoonlijkheid
  • het leuk vinden, samen, het tankstation te runnen.

De juiste kandidaat kan in een 2-ploegensysteem werken, heeft een rijbewijs, beschikt over een auto en is 5 tot 7 dagen per week (inclusief ‘om het weekend’) inroosterbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112628