Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service en bakery medewerker tankstation 16 – 38 uur | Omgeving Etten-Leur

Terug

Ben jij betrouwbaar en vind je het leuk (samen) het tankstation te runnen? Werk je netjes (ordentelijk) en heb je aandacht voor de klant? Wil je bijdragen aan een steeds betere Fuel & Food service?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega, inzetbaar op service en bakery die onze klant op twee van haar tankstations kan helpen
16 – 38 uur | omgeving Etten-Leur

 

Voor een klant met twee tankstations in de regio Etten-Leur zoeken wij een nieuwe collega voor 16 tot 38 uur per week. Bij een vacature, zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • ervaring in een tankstation en/of bakery, of met drukke winkel-, horecawerkzaamheden
  • iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat
  • vlotte persoonlijkheid
  • het leuk vinden het tankstation (samen) te runnen tijdens je dienst.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken, hebben een rijbewijs, beschikken over een auto, passen bij het niet-roken-beleid op het station en zijn 6 tot 7 dagen per week inroosterbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112621