Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service en bakery medewerker tankstation 16 – 24 uur | Omgeving Raamsdonksveer

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en graag bezig? Zie je het werk en pak je aan? Zou je bij kunnen en willen dragen aan een soepele Food & Fuel service op het station?

Wellicht ben jij dan de nieuwe service & bakery collega die onze klant kan helpen
16 tot 24
uur | omgeving Raamsdonksveer

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Raamsdonksveer zoeken wij een nieuwe collega voor 16 tot 24 uur per week. Iemand die zowel met de kassa- en shop werkzaamheden als met de bakery werkzaamheden prima uit de voeten kan. En het ook leuk vindt beide diensttypes te werken (de ene dienst bakery, de andere dienst verkoop & service).
Bij een vacature, zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

 

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • ervaring in een tankstation, kassa- en winkelwerkzaamheden en affiniteit met bakery werkzaamheden (koffie, broodjes, snacks, smoothies)
  • werk kunnen voorbereiden (voor de drukste tijden op een dag)
  • opgeruimd (blij) en actief karakter
  • in een team kunnen samenwerken.

 

De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem werken, is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112618