Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Bakery medewerker nachtdienst tankstation | Omgeving Amstelveen

Terug

Ben jij een avondmens, betrouwbaar en graag bezig? Zie je het werk en pak je aan? Zou je bij willen dragen aan… heel veel verse broodjes voor een groep tankstations?

Wellicht ben jij dan de nieuwe, oproepbare bakery collega die onze klant kan helpen
24 uur tot 32 uur | omgeving Amstelveen

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Amstelveen zoeken wij een nieuwe pompkracht bakery collega. Iemand die tijdens nachtdiensten de koeling broodjes voor een groep tankstations wil en kan maken. Dit werk wordt gedaan op één tankstation in een hecht team. Al jaren dezelfde mensen die dit voor deze groep van tankstations bereiden, klaarmaken en rondbrengen. Heel veel broodjes om de koelingen ’s ochtend vroeg mee te vullen voor de dag.

Afhankelijk van het aantal uren per week/diensten dat je zoekt zal het vermoedelijk een combinatie van bakery diensten overdag (06:00 – 14:00, 12:00 – 20:00) en zo nu en dan een volle week lang deze nacht bakery diensten worden.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. Met kans om een vaste plek op een tankstation te vinden.

 

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • ervaring in een tankstation en met keuken/bakery werkzaamheden (mis-en-place, broodjes)
  • graag bezig
  • kalm en hygiënisch doorwerken
  • in een team kunnen samenwerken.

 

De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem werken, is 5 dagen per week inroosterbaar, heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112616