Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht bakery medewerker tankstation 24 uur | Omgeving Utrecht

Terug

Ben jij behulpzaam, betrouwbaar en zie je wat er gedaan moet worden? Heb je plezier in je werk in de bakery en oog voor klanten? Zou je bij kunnen dragen aan de volgende stap in bakery service?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant verder kan helpen
vanaf 24
uur | omgeving Utrecht

 

Om diverse klanten met tankstations in de regio Utrecht; van Gouda tot Hilversum, van Culemborg tot Vianen te kunnen blijven helpen zoeken wij een nieuwe pompkracht bakery collega voor gemiddeld 24 uur per week. Iemand met ervaring die aan de Bakkerij & Vers kant inzetbaar is. Iemand die bakery werkzaamheden leuk vindt/lijkt en aandacht voor de klanten heeft.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. Met kans om een vaste plek op een tankstation te vinden.

 

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • interesse in de Bakkerij & Vers service op een tankstation met werkervaring in die richting; keuken, catering, bediening, gastheer/gastvrouw in een drukbezochte horeca omgeving
  • stabiele instelling (stressbestendig)
  • vriendelijke persoonlijkheid met doorzettingsvermogen
  • plezier beleven aan het samen voor elkaar krijgen van de volgende stap in bakery service.

De juiste kandidaat kan in een 2-ploegensysteem werken, is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112597