Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht ervaren service medewerker tankstation 24 uur | Omgeving Zaandam

Terug

Ben jij gastgericht, betrouwbaar en betrokken? Ben je een ervaren tankstation medewerker die naar elk tankstation waar hij of zij langs rijdt toch even kijkt? Zou je het leuk vinden meer dan één tankstation locatie te helpen?

Wellicht ben jij dan de nieuwe pompkracht collega die onze klanten kan helpen
gemiddeld 24
uur | omgeving Zaandam

 

Om diverse klanten met tankstations in de regio Zaandam te kunnen helpen zoeken wij een nieuwe pompkracht collega voor gemiddeld 24 uur per week. Iemand met ervaring die vooral aan de Verkoop & Service kant inzetbaar is. Iemand die die juist goed is in iets pittiger, concentratie vergend kassawerk. Terwijl hij/zij ondertussen ook aandacht voor de klanten heeft.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. Met kans om een vaste plek op een tankstation te vinden of om als pompkracht op meerdere tankstations door te kunnen werken.

 

Wij vinden graag iemand met het volgende profiel:
  • iemand die zich, ook in nieuwe situaties, goed (zelf) redt
  • stabiele instelling (stressbestendig)
  • vriendelijke persoonlijkheid en maakt gemakkelijk even contact
  • plezier beleven aan pittiger kassa werk en het helpen op meer dan één tankstation.

De juiste kandidaat is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112587