Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service en bakery medewerker tankstation 8 tot 24 uur | Omgeving Rilland

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en écht graag bezig? Zie je het werk en pak je aan? Zou je bij kunnen en willen dragen aan de vriendelijke sfeer op het station?

Wellicht ben jij dan één van de nieuwe collega’s die onze klant kan helpen
8 tot 24
uur | omgeving Rilland

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Rilland zoeken wij twee nieuwe collega’s voor 8 tot 24 uur per week. Mensen die zowel met de kassa- en shop werkzaamheden als met de bakery werkzaamheden prima uit de voeten kunnen. En het ook leuk vinden beide diensttypes te werken (de ene dienst bakery, de volgende dienst verkoop & service).
Bij een vacature, zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

 

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • ervaring in een tankstation, kassa- en winkelwerkzaamheden en affiniteit met bakery werkzaamheden (koffie, broodjes, snacks, smoothies)
  • graag bezig
  • gastvrij
  • in een team kunnen samenwerken.

 

De juiste kandidaat kan in een 2- of 3-ploegensysteem werken, is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112578 en 112579