Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht service en bakery medewerker tankstation 24 uur | Omgeving Amsterdam

Terug

Ben jij gastgericht, betrouwbaar en betrokken? Vind je het leuk klanten te zien binnenkomen en te helpen? En ben je ook een beetje een vrijbuiter; past het werken op meer dan één tankstation je?

Wellicht ben jij dan de nieuwe pompkracht collega die onze klanten kan helpen
gemiddeld 24
uur | omgeving Amsterdam

 

Om diverse klanten met tankstations in de regio Amsterdam te kunnen helpen zoeken wij een nieuwe pompkracht collega voor gemiddeld 24 uur per week. Iemand die vooral aan de Verkoop & Service kant inzetbaar is. Ook inzetbaar op – of affiniteit met – de Bakkerij & Vers kant is (zeer) welkom.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. Met kans om een vaste plek op een tankstation te vinden of om als pompkracht op meerdere tankstations door te kunnen werken.

 

Wij vinden graag iemand met het volgende profiel:
  • iemand die zich, ook in nieuwe situaties, goed redt
  • stabiele instelling (stressbestendig)
  • vriendelijke persoonlijkheid, maakt gemakkelijk even contact
  • plezier beleven aan het helpen op meer dan één tankstation.

De juiste kandidaat is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112573