Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service en bakery medewerker tankstation 24 uur | Omgeving Utrecht

Terug

Ben jij gastgericht, betrouwbaar en representatief? Heb je plezier in je werk met klanten, samen met collega’s? Zou je bij kunnen dragen aan de volgende stap in bakery service?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant verder kan helpen
vanaf 24
uur | omgeving Utrecht

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Utrecht zoeken wij een nieuwe collega vanaf 24 uur per week. Iemand die zowel aan de Verkoop & Service kant als aan de Bakkerij & Vers kant inzetbaar is (allround). En iemand die bijdraagt aan de volgende stap in (bakery) service.

Bij een vacature, zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Deze vacature is niet nieuw; hij is aangepast na overleg met onze opdrachtgever.

 

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • interesse in de Bakkerij & Vers service op een tankstation met werkervaring in die richting; keuken, catering, bediening, gastheer/gastvrouw in een drukbezochte horeca omgeving
  • stabiele instelling (stressbestendig)
  • vriendelijke persoonlijkheid met doorzettingsvermogen
  • plezier beleven aan het samen voor elkaar krijgen van de volgende stap in (bakery) service.

De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem werken, is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112527