Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Nachtdienst medewerker tankstation 24 uur | Omgeving Utrecht

Terug

Ben jij klantgericht, betrouwbaar en zelfstandig? Sta je stevig in je schoenen en beleef je plezier aan het runnen van de winkel? Werk je het liefst nachtdiensten?

Wellicht ben jij dan één van de nieuwe collega’s die onze klant verder kan helpen
24
uur | omgeving Utrecht

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Utrecht zoeken wij een nieuwe collega voor 24 uur per week. Iemand met interesse in nachtdiensten aan de Verkoop & Service kant. Op dit station bereidt je tijdens de nachtdienst de bakery voor. Enkele werkzaamheden waardoor de mensen die de bakery ’s ochtends bemannen gelijk van start kunnen gaan.

Bij een vacature, zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Deze vacature is niet nieuw; hij is aangepast na overleg met onze opdrachtgever.

 

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • geïnteresseerd in het werken van nachtdiensten op een tankstation,
  • gedegen instelling (voorbereiding, orde)
  • er plezier in hebben uitstekende service te verlenen (onder meer in het contact met mensen, klanten)
  • zelfstandig kunnen werken.

De juiste kandidaat kan nachtdiensten werken, is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend), heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112554