Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht medewerker tankstation gemiddeld 16 uur | regio Maastricht

Terug

Ben je servicegericht, betrouwbaar en zelfstandig? Maak je gemakkelijk contact en draag je bij aan een prettige sfeer? Zie je de mensen en help je hen graag?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klanten verder kan helpen
gemiddeld 16
uur | omgeving Maastricht

 

Voor klanten met tankstations in de regio Maastricht zoeken wij hulp voor gemiddeld 16 uur per week. Vooral aan de verkoop & service zijde en momenteel vooral voor vroege en late diensten.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. Met kans om een vaste plek op een station te vinden.

We zoeken mensen met het volgende profiel:
  • ervaring in een tankstation of supermarkt (winkel-, kassa ervaring)
  • gedegen instelling
  • open persoonlijkheid
  • in een team én zelfstandig kunnen werken.

De juiste kandidaat beschikt over een auto, is 2 tot 5 dagen per week beschikbaar, waarvan tenminste 1 dag in het weekend of om het weekend.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112552