Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service en/of bakery medewerker tankstation 32 tot 40 uur | Omgeving Hilversum

Terug

Ben jij behulpzaam, betrouwbaar en sterk in service? Maak je gemakkelijk, soms net even anders, contact met mensen? Creëer je door je manier van werken ruimte & aandacht voor iedere klant?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant verder kan helpen
32 tot 40 
uur | omgeving Hilversum

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Hilversum zoeken wij een nieuwe collega voor fulltime (32 – 40 uur per week). 24 uur per week is bespreekbaar. Zowel voor de Verkoop & Service kant als de Bakkerij & Vers kant. Start aan de kant waar je jezelf het prettigst bij voelt. En als je wilt; leer je de andere kant er na een paar maanden bij.

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode (t/m maart 2019). Met op dit station bij gebleken geschiktheid zeer grote kans op een vaste plek. (Mocht een vaste plek op dit station je eind maart niet passen, is werken als pompkracht of een plek op een ander station ook mogelijk.)

 

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • ervaring in een tankstation en/of met kassa- en winkelwerkzaamheden, ervaring of interesse in horeca is ook van harte welkom
  • in een groot team kunnen en willen werken
  • enthousiast; zin om aan de slag te gaan
  • belangrijkst blijft; willen helpen, leren en het leuk vinden met mensen te werken!

De juiste kandidaten kunnen in een 2 of 3 ploegensysteem werken, beschikken over een auto (rijbewijs) en zijn 6 dagen per week inroosterbaar. Waarvan tenminste 1 dag in het weekend of om het weekend.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112550