Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service en bakery medewerker tankstation vanaf 24 uur | Omgeving Weesp

Terug

Ben je behulpzaam, betrouwbaar en opgewekt van aard? Ben je graag bezig en vind je het leuk aan de wensen van mensen tegemoet te komen? Werk je graag in een team én misschien ook in de ‘keuken’?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen
vanaf 24 uur | omgeving Weesp

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Amsterdam zoeken wij een nieuwe collega vanaf 24 uur per week. Bij een vacature, zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Onze klant wil graag mensen met het volgende profiel:
  • ervaring in een tankstation, bakery, supermarkt of in de horeca
  • actieve instelling
  • vriendelijke persoonlijkheid
  • vrolijk van aard.

De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem werken, beschikt over een auto en is 5 tot 6 dagen per week inroosterbaar; waarvan tenminste 1 dag in het weekend of om het weekend.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je via onze website, www.pompkracht.nlin te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112528