Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en allroundmedewerker tankstation 24 uur | Omgeving Assen

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en betrokken? Sta je stevig in je schoenen en beleef je plezier aan het werken voor – en met mensen? Werk je ook graag nachtdiensten of ligt je interesse meer in het Bakkerij & Vers werk?

Wellicht ben jij dan één van de nieuwe collega’s die onze klant verder kan helpen
vanaf 24
uur | omgeving Assen

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Assen zoeken wij twee nieuwe collega’s vanaf 24 uur per week. Iemand die duidelijk voor Verkoop & Service mét nachtdiensten kiest. En iemand die zowel aan de Verkoop & Service kant als aan de Bakkerij & Vers kant inzetbaar is/wordt (allround).

Een uitzendaanvraag, zoals deze, eindigt in principe aan het einde van de afgesproken uitzendperiode. Meer dan dit kunnen we je in deze regio (nog) niet bieden. Onze ervaring is wel ‘van werk, komt werk’. De werkervaring die je hier opdoet is gedegen.

 

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • interesse in werken op een tankstation met affiniteit voor horeca (bereiding; hart voor mensen en kwaliteit)
  • OF passend bij Verkoop & Service, inclusief nachtdiensten
  • nette instelling (het station, de bakery tiptop op orde houden)
  • er plezier in hebben uitstekende service te verlenen (zowel qua voorbereiding, orde,  als ook in contact met mensen, klanten).

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken, beschikken over een auto, passen zich aan aan het niet-roken beleid op station en zijn, afhankelijk van het aantal uren per week dat ze willen werken; 6 tot 7 dagen per week inroosterbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112542