Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Bakery of allround medewerker tankstation 12 – 38 uur | Omgeving Breda

Terug

Ben jij zorgzaam, betrouwbaar en representatief? Heb je plezier in je werk voor – en met mensen? Zou je passen op een tankstation waar de hoge kwaliteitsstandaard overal in  en buiten het station te zien en ervaren is?

Wellicht ben jij dan één van de nieuwe collega’s die onze klant verder kan helpen
vanaf 12 tot 38 
uur | omgeving Breda

 

Voor een klant met tankstations in de regio Breda zoeken wij twee of drie nieuwe collega’s vanaf 12 uur per week. Mensen die zowel aan de Verkoop & Service kant als aan de Bakkerij & Vers kant inzetbaar zijn (allround). Of iemand die duidelijk voor Bakkerij & Vers kiest.

Bij een vacature van deze klant, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

 

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • interesse in werken op een tankstation met affiniteit voor horeca (keuken en bediening; hart voor mensen en kwaliteit)
  • nette instelling (het station, de bakery tiptop op orde houden)
  • vriendelijke, vrolijke persoonlijkheid
  • er plezier in hebben uitstekende service te verlenen (zowel qua voorbereiding als ook in contact met mensen, klanten).

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken en zijn afhankelijke van het aantal uren per week dat ze willen werken 5 tot 7 dagen per week inroosterbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112539