Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation 12 uur | omgeving Roermond

Terug

Ben jij vriendelijk, betrouwbaar en gastvrij? Maak je gemakkelijk even contact met mensen; een knikje, een praatje? Werk je graag met – en voor mensen en houd je de shop met plezier op orde?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant in de weekenden kan helpen
12 uur | omgeving Roermond

 

Voor een klant met een tankstation in de regio Roermond zoeken wij een nieuwe weekendcollega voor 12 uur per week. De ene week 2 diensten, de andere week 1 dienst. Bij een vacature, zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:
  • ervaring in een tankstation, winkel of horeca
  • rustige instelling
  • vriendelijke persoonlijkheid
  • in een klein team kunnen werken.

De juiste kandidaat kan in een 2-ploegensysteem werken, is zaterdag en zondag inroosterbaar en past (zich aan) bij het niet roken beleid op en rond het station.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112488