Wij schrijven niet iedereen in.

Om bij ons ingeschreven te worden, moeten kandidaten geschikt zijn om op een tankstation te werken. Hiertoe hanteren wij in ieder geval de volgende criteria: De kandidaten zijn communicatief vaardig, klantvriendelijk en zien er verzorgd uit. Hij/zij staat stevig in de schoenen, kan zelfstandig werken en steekt de handen uit de mouwen. Daarnaast wordt het werkverleden van een potentiële kandidaat gecontroleerd en kijken we naar zijn of haar achtergrond. Desgewenst verzorgen we ook aanvullende opleidingen. U kunt er dus van verzekerd zijn dat via POMPKRACHT alleen betrouwbare en kwalitatief goede kandidaten bij u aan de slag gaan.

De kandidaten ondertekenen het huisreglement van POMPKRACHT. In dit reglement staan naast de basisomgangsvormen enkele regels voor het werken op een tankstation. Een exemplaar van dit reglement kunt u als pdf-bestand downloaden.

Naast dit reglement ondertekenen de kandidaten ook een geheimhoudingsverklaring zodat u ervan op aan kunt dat er niets over uw bedrijfsvoering naar buiten komt.