Uitzendkracht         Detachering         Werving en selectie

Verkoop- of servicemedewerker zijn op een tankstation is bepaald niet gemakkelijk.

Het is een uitdagende en wisselende baan waarbij het een voortdurend komen en gaan is van mensen met verschillende behoeftes en wensen. Want naast het afrekenen van een volle tank komen klanten bij je voor een kopje koffie, de huur van een aanhangwagen, voor een vriendelijk woordje of om de weg te vragen. Daarnaast adviseer je klanten over de juiste olie, koelvloeistof of bijvoorbeeld de bandenspanning. En natuurlijk wil de klant niet te lang wachten en vriendelijk en beleefd geholpen worden.

Tijdens je werkzaamheden waak je over je eigen veiligheid en die van de klanten. Ook houd je de voorraad in de shop op peil en zorg je ervoor dat de shop, toiletten en het terrein schoon zijn en blijven. Aan de omschrijving van deze werkzaamheden zie je al dat de servicemedewerker zich in een bruisende omgeving bevindt met alle bijbehorende hectiek. Je doet tien dingen tegelijk, maar staat altijd klaar voor je klanten terwijl je ook nog de belangen van je opdrachtgever goed in het oog houdt. Om dat te kunnen, moet je sterk in je schoenen staan, beslissingen durven nemen en klantgericht zijn.

Ben je – net als vele anderen met jou – ervan overtuigd dat je het werk op een tankstation aankan? Lees dan verder en meld je aan! Op deze site vind je alle informatie over onze werkwijze en de eisen die we aan onze pompkrachten stellen.