Hoe werken wij

Om via POMPKRACHT aan de slag te gaan bij een pompstation, neem je de volgende, eenvoudige stappen:
1. Kijk eerst of je voldoet aan ons profiel.
2. Is dat het geval, stuur dan je cv op. Schrijf je hier in.

Na ontvangst van je inschrijving beoordelen we deze. Is onze beoordeling positief dan nodigen we je uit voor een nadere kennismaking. We gaan dan dieper in op je cv en bespreken jouw en onze wensen. We kijken dan ook of je een aanvullende opleiding nodig hebt om op een pompstation aan de slag te kunnen. Is dat het geval dan regelen wij dat direct, zodat je snel inzetbaar bent. Kom je (nog) niet in aanmerking voor een baan via POMPKRACHT dan ontvang je een afwijzing met toelichting.

Wanneer we het in je zien zitten, dan gaan we actief op zoek naar een pompstation waar je aan het werk kunt. Wanneer we denken een passende baan gevonden hebben, dan stellen we je voor aan de eigenaar of beheerder van het pompstation. Als hij of zij met je in zee wil, dan leggen we alle gemaakte afspraken vast in een contract dat door alle partijen wordt ondertekend.

Voordat je aan de slag gaat, onderteken je ook het huisreglement van POMPKRACHT. In dit reglement staan naast de basisomgangsvormen enkele regels voor het werken op een tankstation. Een exemplaar van dit reglement kun je als pdf-bestand downloaden. Naast dit reglement onderteken je ook een geheimhoudingsverklaring waarin je verklaart niks over de bedrijfsvoering van je opdrachtgever naar buiten te brengen.

Wanneer het papierwerk en de eventuele opleiding achter de rug is, dan kun je aan het werk! Als uitzendkracht of als medewerker op detacheringsbasis houd je de uren die je werkt bij op een zogenaamd uurbriefje. Deze laat je aan het eind van de werkweek controleren en ondertekenen door je leidinggevende op het pompstation. Daarna lever je dit briefje bij POMPKRACHT in. Je loon wordt vervolgens maandelijks uitbetaald.

Geïnteresseerd in de kracht van POMPKRACHT? Schrijf je direct in!