Uitzendkracht         Detachering         Een vaste baan

Uitzendwerk is om meerdere redenen zeer aantrekkelijk.

Je wilt laten zien wat je waard bent. Je houdt van afwisseling. Je wilt kijken wat je leuk vindt en wat je kunt. Je wilt werkervaring opdoen. Of je wilt werken op tijden dat het jou uitkomt.

Dit alles kan bij POMPKRACHT. Als uitzendkracht geef je zelf invulling aan je baan: kort of lang, fulltime of parttime, ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of alleen in de vakantie. Uiteraard geldt: hoe meer je beschikbaar bent, hoe groter de kans dat je snel – en vaak – aan de slag kunt.

Wanneer je via POMPKRACHT werkt, heb je dezelfde rechten en plichten als de ‘vaste’ medewerkers van het tankstation waar je werkt, met de uitzondering natuurlijk dat je een uitzendcontract hebt bij POMPKRACHT. Je uurloon is conform de CAO van het tankstation. Het is dus vergelijkbaar met dat van de ‘vaste’ medewerkers van het pompstation die een vergelijkbare leeftijd en ervaring hebben. Afhankelijk van de afstand naar je werk, kun je naast je loon ook een reiskostenvergoeding krijgen. Wanneer je wekelijks als uitzendkracht werkt, kun je je eventueel verzekeren via het ziekenfonds.

Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst die door de opdrachtgever, door POMPKRACHT en door jou wordt ondertekend. Pas daarna ga je aan de slag. Je bent er dus van verzekerd dat alles goed geregeld is.

Tijdens je werk houd je zelf de uren die je werkt bij op een uurbriefje. Dit briefje laat je aan het eind van je werkweek aftekenen door je leidinggevende op het tankstation. Vervolgens lever je het in bij POMPKRACHT. De uren op het uurbriefje vormen de basis voor je loonuitbetaling.

Zoek je uitzendwerk op een pompstation? Meld je dan nu aan bij POMPKRACHT!