Uitzendkracht         Detachering         Werving en selectie

Extra personeel nodig?

Heeft één van uw medewerkers zich ziek gemeld en weet u niet hoe lang het gaat duren? Wat de reden ook is, het kan altijd voorkomen dat u voor langere of kortere duur extra personeel nodig heeft. U kunt dan natuurlijk zelf gaan zoeken, interviewen en het arbeidsverleden van de kandidaten nagaan. Maar daarmee bent u er nog niet. U moet vervolgens ook nog een arbeidscontract opstellen en de kandidaat aanmelden bij de nodige instanties. Vervolgens hoopt u na al dat werk dat de kandidaat bevalt en dat hij of zij het werk goed uitvoert.

Wilt u niet de rompslomp rondom een arbeidsovereenkomst en wilt u ook niet veel tijd en geld besteden aan werven en selecteren? Maak het uzelf gemakkelijk en neem contact op met POMPKRACHT. Wij nemen u het werk uit handen en presenteren één of meer kandidaten die aan uw wensen voldoen. De uitzendkrachten van POMPKRACHT zijn ervaren en kunnen na een korte uitleg onmiddellijk inspringen op uw tankstation.

Wanneer u kiest voor een uitzendkracht van POMPKRACHT, dan hoeft u alleen de werkelijk gemaakte uren te betalen. Onze facturatie is duidelijk en overzichtelijk en geschiedt op wekelijkse basis (een kopie van het urenbriefje wordt bijgevoegd). U hoeft bij ziekte of andere afwezigheid het loon niet door te betalen. U loopt dus geen enkel financieel risico meer.

Zoekt u extra kracht aan uw pomp? Neem dan contact op met POMPKRACHT!