POMPKRACHT in het nieuws

Nove Visie


Nove Visie
Flexibiliteit, 100% inzet en professionaliteit, elke ondernemer verwacht dat zijn personeel over deze eigenschappen beschikt. Logisch, want als zelfstandig ondernemer investeert men alleen in toegevoegde waarde voor het bedrijf, personeel kost geld en daar verwacht men wat voor terug. Ligt voor de hand, maar helaas gaat dit niet altijd op. Goed personeel is zeldzaam, het is zaak de juiste krachten te vinden en daar blijft het niet bij. Wanneer men goede werknemers gevonden heeft moet men deze ook zien te houden. Niet alleen het opbouwen van een goede relatie en het stimuleren van personeel maar ook de personeelsadministratie en het bijhouden van de wetten op het gebied van arbeidszaken zijn taken die men zich als ondernemer met personeel in dienst op zich moet nemen. Naast ondernemer is men tegelijkertijd ook personeelsfunctionaris, een, niet te onderschatten, dagtaak. In andere branches is het al gemeengoed, het inschakelen van een uitzend- of detacheringbureau om personeel te werven. Een dergelijk bureau levert de juiste medewerker op de juiste plek, verlicht de lasten en neemt alle risico's die personeel met zich mee kan brengen op zich. Sinds enkele jaren kan met ook in de brandstoffenhandel gebruik maken van de diensten van uitzend- en detacheringbureaus, POMPKRACHT en Oilinmotion zijn reeds gevestigde namen met een goede reputatie die het hun dagtaak hebben gemaakt om de brandstoffenbranche van goed personeel te voorzien.
download pdf

Pompshop


Pompshop
We hoorden dat Pompkracht nu ook online kan wor- den ingeschakeld? "Ja.Sinds februari hebben we een online applicatie in de lucht,waarmee klanten én Pompkrachtmedewerkers via een persoonlijke login code inzage krijgen in hun persoonlijk dossier. Medewerkers zien hun gewerkte uren,hun planning en kunnen wensen ten aanzien van de beschikbare dagen ingeven.Opdrachtgevers zien in één oogopslag welke mensen er voor hen aan het werk zijn en hoe- veel uren die mensen gemaakt hebben,de vakantie- uren,de ziekmeldingen,etc.Vooral bij grotere onder- nemingen met clusters nemen we de regiomanagers veel werk uit handen.En de directie weet altijd hoe de vlag erbij hangt.Wie wil zien hoe het werkt kan een demo login code aanvragen via www.pompkracht.nl."
download pdf

Pompshop


Pompshop
Vandaag iemand nodig,die morgen kan beginnen? Even tanken, een kop koffie, een broodje eten. Brandstof, voor de auto en voor de bestuurder. Het pompstation is een rustpunt voor reizigers, een plek om letterlijk en figuurlijk 'bij te tanken'. En zonder gemotiveerd en gekwalificiteerd personeel zou geen pompstation kunnen draaien. Oftewel: zonder enthousiaste 'pompkrachten' zou alles stilstaan. Uitzendbureau POMPKRACHT kan u helpen om uw pompstation van de juiste pompkracht te voorzien.
download pdf

Effe Wenne


De kracht van Pompkracht
Een uitzendbureau voor medewerkers van benzinestations. POMPKRACHT bewijst dat aandacht voor een nichemarkt zeer succesvol kan zijn. Mede dankzij een website die door Dizain is ontwikkeld, loopt het storm.
download pdf

Pompshop


Eerder duidelijk dan duur
Bij vacatures kun je als ondernemer een advertentie op de ramen van de shop plakken of in het plaatselijke krantje laten afdrukken. Je kunt ook een uitzendbureau inschakelen, maar dan liefst wel eentje dat verstand heeft van de tankstationbranche. Zo’n uitzendbureau is Pompkracht. We spraken met algemeen directeur Hendrik Witteveen over de voors en tegens van tijdelijke werknemers op het station. “Saaie boel, als alles onbemand zou zijn.”
download pdf

Cleaning&Station


Uitzendbureau tankstations
Een uitzendbureau voor medewerkers van benzinestations, de naam Pompkracht zegt het in principe al. Dit uitzendbureau is per 1 januari 2003 operationeel. De bedenker is Henrik Witteveen zelf jaren actief geweest binnen de tankstationbranche. Mede dankzij een website loopt het inmiddels redelijk storm: op dit moment zijn enkele tientallen personen door Pompkracht binnen de tankstationbranche gedetacheerd.
download pdf