Uitzendkracht         Detachering         Werving en selectie

Ziekte en vakantie… Iedere ondernemer heeft regelmatig te maken met verzuim of afwezigheid van werknemers.

Om dit op te vangen, moet uw personeelsbestand gemiddeld zo’n 15 procent (10% opbouw vrije dagen en 5% ziekteverzuim) groter zijn dan de benodigde capaciteit op basis van de werkzaamheden en openingsuren. Maar met het ondervangen van dit ‘gemiddelde’ verzuim bent u er nog niet. Een griepgolf of de vakantie-uittocht zorgt al gauw voor een piek in het verzuim… De capaciteit die u achter de hand moet hebben, is dus nog groter.

De beheerskosten van deze extra capaciteit zijn behoorlijk. Zeker wanneer er ook sprake is van een verplichting tot loondoorbetaling wanneer u de capaciteit niet hoeft aan te spreken. Door samen te werken met POMPKRACHT kunt u die extra beheerskosten vermijden. Wanneer u ervoor kiest om via POMPKRACHT een medewerker in te lenen (detachering), dan hoeft u alleen de werkelijk gemaakte uren te betalen. Onze facturatie is duidelijk en overzichtelijk en geschiedt op wekelijkse basis (een kopie van het urenbriefje wordt bijgevoegd). U hoeft bij ziekte of andere afwezigheid het loon niet door te betalen. U loopt dus geen enkel financieel risico meer.

De gedetacheerde pompkrachten zijn ervaren, voldoen aan het door u opgestelde profiel en zijn (vrijwel) direct inzetbaar op uw tankstation. Dus ook als u vandaag iemand voor morgen zoekt. Indien gewenst zetten wij zelfs een arbeidspool voor u op en maken we bindende afspraken over de gewenste beschikbaarheid en capaciteit.

Een gedetacheerde medewerker is en blijft in dienst van POMPKRACHT. U hoeft dus niet een arbeidscontract op te stellen en de medewerker aan te melden bij allerlei instanties. Dat papierwerk hebben wij u al uit handen genomen.

Wilt u dus op een aantrekkelijke manier altijd de juiste capaciteit tot uw beschikking hebben, neem dan contact op met POMPKRACHT!